Login
Holiday Rental Cars
Förboka och spara mer!

Våra duktiga medarbetare förhandlar fram de bästa priserna med internationella biluthyrningsföretag – vi kan därför erbjuda dig marknaderns bästa priser.

Kostnadsfri offert
Internationell biluthyrning

Ett nytt sätt att boka din nästa hyrbil från 550 leverantörer på  28,000 platser världen över.Jämför hyrbilspriser från Avis, Sixt, Europcar, Budget, Hertz, Goldcar, National, Alamo + fler!
Snabb, enkel och säker  biluthyrning med garanti. Kör med klass, hyr en luftkonditionerad automatväxlad bil eller varför inte hyra en cabriolet. Hos oss hittar du billiga minibussar och Vans över hela världen. Read More...
Drivebookers Car Trawler Suppliers

Hyra minivan

Minivan Car HireMinibussar och Vans finns att hyra i olika storlekar för att passa dina behov, vanligtvis är det en 5-dörrars luftkonditionerat fordon som är perfekt för familjer eller grupper, som transporterar mellan 6-12 passagerare och 4-6 väskor får utan problem plats, ibland mer beroende på fordonskategori och plats. Hos oss hittar du billiga minibussar och Vans över hela världen.

Exempel på fordon:
Dodge Caravan, Toyota Commuter, Chrysler Voyager, Chevrolet Suburban, Ford Galaxy 7 sits, Mercedes Viano Automatisk 8-sits, Volkswagen Touran, Toyota Minibuss 9 sitsig, Renault Espace 7 sitsig, Ford Clubwagon 12 passagerare eller liknande fordon.

Book Here!

Cheap Minivan Rental Ford GalaxyMinibuss omdömme: Ford Galaxy
Ford Galaxy ser bra ut från insidan och ut, bra drag och är imponerande rymlig, bäst av allt är det en fantastisk 7-sitsig minibuss. Vill du få ännu mer bagageutrymme kan du fälla båda baksätena framåt eller ta bort dem helt.

Minibuss omdömme: Mercedes VianoCompare Minivan Rental Mercedes Viano
Mercedes Viano är en mycket populär minibuss av många skäl. Först och främst är det en ekonomisk minibuss, en stor, tung MPV med en 3,0 V6 dieselmotorer med en imponerande takt. Mercedes Viano är förvånansvärt enkel att manövrera, med en relativt snäv svängradie och parkeringssensorer. Viano har sex sittplatser som standard, med högst åtta i större versioner.

Minivan Hire Chrysler VoyagerMinibuss omdömme: Chrysler Voyager
Chrysler Voyager är större än en Galaxy och bättre än de flesta MPV. Om du har en stor familj och vill ha en ren bil som minibuss, så är detta minibussen för dig. Exceptionellt bekväma sittplatser för sex, med plats för sju. Många lagringsplatser och baksätetsluckan i golvet är briljant. Det finns inget bättre MPV hyra för en stor familj än Chrysler Voyager.

Minivan Rental Review Renault Espace Minibuss omdömme: Renault Espace
Renault Espace är helt enkelt stor, men lyckas vara snygg, bra på motorvägar och okonventionell på samma gång. Det är ganska självklart att Espace är en av de mer bekväma minibussarna på marknaden. Renault anser Espace som ett flaggskepp och som byggs på kvalitet och kompetens. En stor 7-sits minibuss med begränsat bagageutrymme jämfört med andra minibussar.

Minivan Rental Volkswagen TouranMinibuss omdömme: Volkswagen Touran
Volkswagen Touran är en stilren, önskvärd, bra byggd minvan och ett utmärkt fordon. Den är praktisk, ekonomisk och ger ett stort värde för pengarna. I Touran har du en rymlig hytt och mer flexibilitet än en Vauxhall Zafira eller Renault Espace. Volkswagen Touran har en flertal sittplatser med en rymlig mellansätesrad som glider och lätt kan avlägsnas. Den bakersta raden är lämplig för vuxna på kortare resor. Platserna kan fällas ihop plant mot golvet för en ännu större bagageutrymme.

Cheap minivan rental Dodge CaravanMinibuss omdömme: Dodge Caravan
Dodge Caravan är en 4-dörrars minivan med plats för 7 passagerare, utrustad med två rader skålade säten med gånger-i-golvet platser för extra utrymme. Dess 4-växlade automatlåda med överväxel gör att den är ett utmärkt val när du behöver en minibuss. Kör din familj och vänner med stil.

Minivan Rental Toyota CommuterMinibuss omdömme: Toyota Commuter
Toyota Commuter är en vass minivan. Även med en full last ombord kan föraren och passagerarna koppla av i den bekväma och rymliga kuppén. Alla reglage är inom räckhåll och instrumentering syns tydligt. Toyota Commuter fokuserar på säkerhet med prestanda. Utrustad med en rad förbättrade säkerhetsfunktioner..

Minivan Rental Ford ClubwagonMinibuss omdömme: Ford Clubwagon
Ford Clubwagon är en enkel minivan att köra bil med plats för upp till 12 personer, ett populärt val för stora grupper. Föraren får inte glömma att han eller hon kör ett stort fordon. Det krävs stora svängar och noggrann parkering, men den kräver inte armbrytning med ratten för att hålla den stadigt på motorvägen. Fram och bak sittplatser ger utmärkt benutrymme med stödjande kaptensstolar längst fram och i andra raden, passagerare får också njuta av ventilationskanaler och läslampor.

Om oss | Vår sekretesspolicy | © Copyright 2013, All Rights Reserved - Drivebookers.se